Vi erbjuder

Fullt utrustat och modernt eget boende med vardagsrum, kök, 1 sovrum, 1 sovloft, badrum med tvättmaskin/torktumlare. Det finns TV med stort kanalutbud och surfplatta för internet på boendet. Till boendet hör också en egen stor altan.  Gröna ytor finns för lek, spel och grillkvällar. Växthus för den trädgårdsintresserade.


Hämtning 24 timmar om dygnet i hela landet.  

Transporter till och från myndigheter och vårdinstanser. Besöken sker tillsammans med stödperson om så önskas.


Extra uppmärksamhet för medföljande barns vilja och behov. Boendet är genomgånget och barnsäkrat med spisskydd, lås för lådor, trappgrind, etc.  Skolgång kan ordnas med kort varsel.


Vi tillhandahåller socionomer med lång erfarenhet som erbjuder praktiskt och emotionellt stöd och som finns tillgängligt 24 timmar om dygnet.


Vi genomför riskbedömningar och hjälper till med ansökan om skyddad identitet, besöksförbud mm.


Hjälp med ekonomin, budgetrådgivning och eventuellt start med skuldsanering.


Stöd och planering inför en ny och säker framtid med tex boende, utbildning och arbete.


Säkerheten består först och främst av det enskilda läget, men också av larm, kameraövervakning och personal vid boendet.


Vi erbjuder konstterapi en gång per vecka. Om säkerheten tillåter kan besök ordnas på badhus, gym, bio, besök på öarna i skärgården och mycket mer. Allt efter den boendes intresse.


Det finns även möjlighet att kunna ta med sig mindre husdjur.


Vårt mål är att den boende ska få stärkt självkänsla och kunna se nya möjligheter och vägar i livet. De ska också få med sig en bra planering för framtiden med kort- och långsiktiga mål.